Ontstoppingsbedrijf
Aalsmeer

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer

Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer? Heeft u te maken met een een verstopping in uw riool of loopt uw afvoer niet meer goed door? Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen.

Wij ontstoppen alle afvoeren van water. U kunt ons bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten. Dit kunnen verstoppingen in het toilet zijn maar ook verstoppingen in de gootsteen, wastafel, douche of een andere afvoer.

De monteurs van Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer hebben veel kennis en ervaring. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om elke verstopping te verhelpen. Wij kunnen daarnaast rioolinspecties uitvoeren, het riool vervangen, of de leidingen reinigen zodat de kans op een verstopping geminimaliseerd wordt.

Indien gewenst kunnen we de binnenwanden van uw riool grondig reinigen. In dat geval zullen wij uw riool volledig schoonspuiten met een hogedruk rioolmachine. Wanneer uw riolering een reiniging van Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer heeft ondergaan, is deze weer volledig schoon en zal deze wel zo goed als nieuw werken.

Tevens kunnen wij inspecties uitvoeren. Met onze speciale rioolcamera kunnen wij een kijkje nemen in uw riool en de daarop aangesloten afvoeren. Beginnende verstoppingen kunnen eenvoudig opgespoord worden.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer inschakelen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0297 202 722. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer

Services

Ontstoppingsdienst Aalsmeer

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0297 202 722

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Aalsmeer. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Aalsmeer.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

In sommige gevallen heeft u te maken met een verstopping die met spoed verholpen moet worden. Bijvoorbeeld wanneer uw enige wc in huis verstopt raakt of u te maken krijgt met een overstroming als gevolg van deze verstopping.
Wij spreken in deze gevallen van spoedklussen. Voor deze spoedgevallen kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken voor spoedgevallen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om uw verstoppingen te verhelpen.

Op het moment dat u een afspraak maakt komen wij zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen. Het maakt onze ontstoppers niet uit of u in Aalsmeer zelf woont of in de omgeving. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Merkt u dat u te maken heeft met zo’n spoedgeval? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer via 0297 202 722 en wij komen uw zo snel mogelijk helpen!

Loodgieters Aalsmeer
Afvoer Verstopping Aalsmeer

Jaren Ervaring

Aalsmeer Riool Verstopping
Riool Ontstopping Aalsmeer

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Veel mensen vinden het lastig om vast te stellen of zij daadwerkelijk last hebben van een verstopping. Een oorzaak hiervan is dat geen enkele verstopping hetzelfde is.
  • Uw gootsteen spoelt niet door
  • Het water in de toilet loopt niet door
  • Het putje in uw bad zit verstopt
  • U hoort een borrelend geluid uit de afvoer wanneer u de wc doorspoelt

Ook is het mogelijk dat u een borrelend geluid hoort uit uw afvoer, wanneer u de wc doortrekt. Of wellicht komt er water uit uw douche omhoog op het moment dat u de douche gebruikt.

Ziet u één van de bovenstaande situaties terug in uw eigen situatie? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping. Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden.

Neem snel contact op met onze spoedservice van Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer via 0297 202 722. Wij helpen u graag van al uw verstoppingen af!

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Elke verstopping is anders. Een rioolverstopping kan daarom ook te wijten zijn aan veel verschillende oorzaken.

Soms ontstaan verstoppingen plotseling doordat er bijvoorbeeld te veel wc papier door is gespoeld. Maar in het merendeel van de gevallen ontstaat een verstopping over een langere periode.

In veel gevallen begint een verstopping als een kleine ophoping van bijvoorbeeld etensresten of vet. Als de afvoer niet meer gebruikt wordt heeft deze ophoping de tijd om hard te worden. Hier merkt u aan het begin nog nauwelijks tot helemaal niks van, het water kan er immers nog gewoon langs.

Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter tot er geen water meer door de afvoer loopt. Na verloop van tijd is de ophoping zo groot dat het water er minder goed langsheen kan stromen.

Vanaf dat moment dat u begint te merken dat de afvoer minder goed functioneert. Wanneer de afvoer gebruikt blijft worden zal de blokkade zo groot worden dat het water er helemaal niet meer langs kan. De afvoer kan dan niet meer gebruikt worden.

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf voor een verstopping in één of meerdere afvoeren? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer op 0297 202 722.

Wc Verstopping Aalsmeer
Riool Verstopping Aalsmeer Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Aalsmeer
Riool Verstopt Aalsmeer

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Daarom proberen gaan zij vaak zelf proberen hun verstopping te ontstoppen. Echter horen wij vaak dat dit niet lukt, simpelweg omdat het een te moeilijke opgave is.
Wanneer u een verstopping wilt ontstoppen, is het van belang eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de verstopping aan het begin van de afvoer in de zwanenhals of zit hij heel diep in het riool?

Naast de locatie is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is van de verstopping. Is er iets weggespoeld door de afvoer wat een blokkade kan veroorzaken? Of is de verstopping in de loop der tijd ontstaan met dagelijks gebruik van de afvoeren?

Een blokkade van te veel wc papier is eenvoudiger om zelf te ontstoppen dan een verstopping die het gevolg is van vet, olie en etensresten die vastgekleefd zitten aan de binnenwanden van het riool.

Wilt u de zekerheid hebben dat de verstopping goed opgelost wordt? Bel dan gerust voor een afspraak met een professionele ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer via 0297 202 722.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Een verstopping is een klus waar niemand op te wachten. Het komt soms ook op de meest ongelegen momenten.

Gelukkig kunt u op zo’n moment rekenen op de hulp van Ontstoppingsdienst Aalsmeer. Daarnaast kunt u de verstopping zelf verhelpen.

Echter is het soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping zou kunnen verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer heeft een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht! Wij hopen dat hier een effectieve methode bij zit, waarop u mogelijk de verstopping kunt verhelpen!

Aalsmeer Wc Ontstoppen
Aalsmeer Verstopping Riool
Aalsmeer Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Aalsmeer

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

U kunt een verstopping in het toilet verhelpen met een plopper. Dit kan een effectieve methode zijn om een blokkade in de afvoer los te maken maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.
Veel mensen vragen zich af hoe zij de plopper nou het best kunnen gebruiken. Onze monteurs hebben dat voor u uitgewerkt. Zij hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van verstoppingen.

Begin met het flexibel maken van de plopper. Dit doet u door de rubberen zuignap enige tijd onder een warme kraan te houden. Hierdoor maakt u het rubber zachter waardoor deze beter zal aansluiten op de hals van uw toilet.

Zet de ontstopper op uw toilet. Duw deze vervolgens met beleid naar beneden. Wanneer u niet meer verder kan, trekt u de plopper omhoog. Als het goed is moet u een klein beetje trekken omdat de plopper vacuüm trekt.

Herhaal dit een aantal keer tot de verstopping is losgekomen. Vaak merkt u dat de verstopping na enkele keren al los raakt. Blijf dit proces dan nog een aantal keer herhalen tot de verstopping volledig los geraakt is.

Wanneer de verstopping helemaal los zit kunt de blokkade met de hand verwijderen (met rubberen handschoenen aan).

Giet na afloop een aantal volle emmers met warm water en afwasmiddel door de toiletafvoer. Hier zorgt u ervoor dat u ook het laatste restant van vuil en andere resten losmaakt van de binnenwanden van de afvoer.

Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen.

Soda en azijn

Gootsteen ontstoppen met soda en azijn

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? En is deze waarschijnlijk veroorzaakt door vet of olie? Dan is een ontstopping door middel van soda (zuiveringszout) en azijn zeker een goede optie.

Zowel azijn als soda zijn natuurlijke producten die een ontvettende werking hebben. Hierdoor is het erg effectief voor het verhelpen van gootsteenverstoppingen die ontstaan zijn door vethoudende dingen.

Een ontstoppings met soda en azijn gaat als volgt in zijn werk. Gooi een grote schep zuiveringszout in de verstopte gootseen. Gooi hier vervolgens meerdere theelepels azijn bij.

Laat deze twee middelen vervolgens enige tijd intrekken. De soda gaat nu zijn werk doen; de verstopping wordt ontvet en wordt verslapt. Vul vervolgens een emmer met heet water en gooi deze emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen.

Heeft u de verstopping verholpen? Spoel na afloop de gootsteen goed door met meerdere emmers vol met heet water. U kunt hier eventueel een aantal spuiten schoonmaakmiddel bij doen. Hierdoor verwijdert u ook het laatste beetje vuil.

Aalsmeer Loodgieter
Aalsmeer Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Aalsmeer
Wc Ontstoppingsdienst Aalsmeer

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Mensen willen soms hun verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer. Deze zijn te koop bij veel lokale bouwmarkten. Met deze veer kunt u zowel hardnekkige als simpele verstoppingen in uw riool verhelpen.

Een groot nadeel van deze veer is dat de veer blijvende schade kan aanrichten aan uw afvoer op het moment dat deze niet juist gebruikt wordt. Hierdoor kan het probleem alleen maar groter worden.

Een ontstoppingsveer is te gebruiken voor hardnekkige verstoppingen. Het is wel van belang dat de verstopping niet te diep zit in het riool, anders komt u er niet bij met een veer van de bouwmarkt. Dan is er een professionele veermachine nodig.

U gaat als volgt te werk. Duw de flexibele stalen veer met zijn kop in de afvoer. Ga net zolang door tot u de verstopping heeft bereikt. Om de veer door de bochten te bewegen moet u met beleid spelen en draaien met de veer.

U voelt vanzelf dat de kop van de veer langs de bocht heen gaat. Wees wel voorzichtig want de stalen veer kan schade aanrichten aan de kunststof afvoerbuizen.

Verstopping bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer. Doe dit met beleid en ga niet lomp trekken als u vast zit.

Hogedrukreiniger

Afvoer verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

In sommige gevallen spoelt de afvoer bij een verstopping nog wel enigszins door. In dat geval kunt u de verstopping hoogstwaarschijnlijk verhelpen met een hogedrukreiniger.

Deze manier is zeer effectief. Tegelijkertijd moet u weten dat deze manier wel een manier is waar zeker ook risico’s bij komen kijken. Wij raden u daarom aan eerst de bovenstaande ontstoppingsmethodes uit te proberen, alvorens u aan de slag gaat met een hogedrukreiniger.

Wanneer u toch aan de slag wilt met het verhelpen van uw verstopping met een hogedrukreiniger, is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoer.

Zorg ervoor dat u voorzichtig te werk gaat. Stop de kop van de reiniger rustig in de verstopte afvoer. Doe dit zo diep mogelijk. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer 2 minuten flink door.

Op het moment dat u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan direct en haal de hogedrukreiniger uit de verstopt afvoer.

Afvoer Ontstoppingsdienst Aalsmeer
Afvoer Verstopt Aalsmeer
Aalsmeer Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Aalsmeer

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Van veel mensen horen wij dat zij verstoppingen proberen te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn vaak te koop bij bouw- en supermarkten.

Echter raden wij deze middelen sterk af. In veel gevallen zijn deze chemische producten erg schadelijk zijn voor uw riool.

Veel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben op uw riool- en afvoerbuizen. U kunt hierdoor de buizen aantasten. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met dure reparatie- of vervangingskosten.

Daarbij komt ook nog dat het merendeel van deze middelen ook geen effectief heeft: de verstopping wordt helemaal niet verholpen door het gebruik van deze middelen. Deze middelen worden vaak in de afvoer. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Lukt het maar niet om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen en bent u opzoek naar een professionele ontstoppingsdienst te aalsmeer? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Aalsmeer!

Voor spoedklussen kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen met Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week aan het werk.

Wij hebben jaren ervaren als ontstoppingsbedrijf en helpen u graag! Wij hebben het nieuwste apparatuur waarmee wij elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Eén ding is bij ons altijd zeker; wij rekenen altijd een eerlijke prijs. Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

U ontvangt altijd een prijsopgave voorafgaand aan onze werkzaamheden. Hierin leest u wat wij gaan doen en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Op het moment dat u ons akkoord geeft, zullen wij direct starten met het ontstoppen! Vaak zijn wij met 30 minuten al klaar.

Neem gerust telefonisch contact op via 0297 202 722. De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Aalsmeer komen zo snel mogelijk naar u toe! Wij helpen u graag!

Ontstoppen Riool Aalsmeer
Verstopping Afvoer Aalsmeer

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Aalsmeer
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Aalsmeer rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0297 202 722

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Aalsmeer

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Aalsmeer

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Aalsmeer!

Afvoer Ontstoppen Aalsmeer

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Aalsmeer

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Aalsmeer

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Aalsmeer

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Aalsmeer

Ontstoppingsdienst Aalsmeer is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Aalsmeer via 0297 202 722.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Aalsmeer te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Aalsmeer, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0297 202 722.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0297 202 722. Ontstoppingsdienst Aalsmeer helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsdienst Aalsmeer komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 0297 202 722. Ontstoppingsdienst Aalsmeer helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0297 202 722.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Aalsmeer uit?
Ontstoppingsdienst Aalsmeer ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsdienst Aalsmeer is werkzaam in de stad Aalsmeer en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsbedrijf Aalsmeer komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsdienst Aalsmeer is bereikbaar via 0297 202 722.